Home

Informace

Diskusní fórum

Stránka 1 | 2 | vše z celkem 32 témat.
Autor Zpráva
rotor

Zaslal: 05.08.09 09:09

info@2day.cz

. .

Zaslal: 04.08.09 19:07

Chci se zeptat, kam vám mohu napsat moji připomínku (důležitou). Nerad bych to psal sem, aby si to každy přečetl! Je to totiž trochu choulostivá věc! Děkuji předem za vaši odpověď! Chlapec z 2. turnusu 2009.

Radka Rolná

Zaslal: 19.07.09 22:10

AHOJ KLUCÍ, TAK JSEM SI VÍKEND U BABÍ A DĚDY VE STRUHAŘOVĚ S TETOU PETROU HEZKY UŽILA. SOBOTA PROPRŠELA A V NEDĚLI UŽ TO ŠLO - DOPOLEDNE JSME BYLI VŠICHNI V LESE NA HOUBÁCH A NAŠLI. POSÍLÁM VELIKOU PUSINU...MÁMA

Smutný přítel

Zaslal: 05.07.09 16:04

--,..,.-..,..-,.---,..- -,., .-..,.-,...,-.-,---, --, ---,.---,., .- --,---,-.-., ...,., --,.., ...,-,-.--,...,-.-,.-

Smutný přítel

Zaslal: 05.07.09 16:04

II EV VE UU UU II L O O UU UU II O L E UU UU II V V UU UU II E O UU UU II L L UU UU II O E UU UU II V UUUUUU NIKY :-*

Václav Nágl

Zaslal: 12.06.09 13:01

Ahoj lidičky,tak co?Už prožíváte to táborové šílenství?Za 14 dní to tu máme a jede 1.turnus,tak Vám všem Ešákům z prvního přeju ať se Vám vydaří počasí a pořádně si to užijete.....My z třetího si musíme bohužel ještě počkat.......To zas budou doma šoky až si budu hned první den prázdnin balit na 3.turnus:-)Tak se mějte a AHOJ

Janina

Zaslal: 04.06.09 21:09

Ahoj všichni! Je super, že se na táboře maká, ať se začíná z kteréhokoliv konce. Také jsem ráda za tu louku, další prostor pro děti, určitě se využije ( díky )! Na všechny se moc těším a doufám že letos to bude ještě lepší, všem se bude na táboře líbit a budou spokojeni tak, že se budou stále vracet!

martin

Zaslal: 31.05.09 22:10

Žijou lidi co čtou. Véno to sem napsal ,proto že mi připadá diskuse nulová.Lidi nahlížej a možná diskutujou ,ale mě osobně by zajímal názor na dění kolem tábora, od ostatních lidí co tam jezdí ,jezdili a chtějí jezdit.. Podávat návrhy co zlepšit ,udělat . Dá se všechno, jen musí být chuť a zájem. A ten vždy potěší.

Václav Nágl

Zaslal: 31.05.09 10:10

Mohl bych se zeptat co je přesně myšleno tím:Psát na téma tábor?

martin

Zaslal: 28.05.09 20:08

Je tu někdo ,kdo má zájem psát na téma tábor. Nahlížej te ,pište,ptejte se. Tábor se blíží ,ať je čas vše doladit.. Těším se na Vás všechny. Hlavně ať vyjde počasí. Ahoj Martin.

martin

Zaslal: 20.05.09 21:09

Protože Jirka odpověděl na téma rekonstrukce a koupání ,doplním... Pokud vše proběhne podle plánu děti budou mít letos zatím oválný bazén s filtrací . Je v plánu ještě upravit zátoku pod táborem, kde se děti budou moc osvěžit tak jako na tábořišti.Bude to větší prostor. Jednání o tomto pozemku je v jednání. Možná se to nezdá, ale je myšleno na všechno, jen to trvá. Musíme pomalu. To co probíhá stojí nemalé usilí nás všech a taky nemalé peníze.Děláme to i pro vás ,aby jste se v Eši cítili dobře. Mějte strpení a budeme všichni v pohodě.

Jirka

Zaslal: 15.05.09 22:10

Část jídelny se rekonstruje protože si to zasloužila( špatný technický stav) a proto jsme se rozhodly provést rekonstrukci tak doufám že už chápeš proč se upřednostila část jídelny a ne bazén Zuzano Neužilová. Jak to půjde bude i bazén.

Zuzana Neužilová

Zaslal: 15.05.09 11:11

Myslím si, že pro děti by bylo mnohem lepší mít se kde koupat než vědět, že je zrekonstruovaná část jídelny, takže moc nechápu, proč se upřednostňuje tohle.

martin

Zaslal: 26.04.09 22:10

Co všichni děláte. Nepíše te sem žádné zprávy.Všechny pozdravuji.Držte nám palce ,ať se stíhá .

Vendy a Janča

Zaslal: 12.04.09 11:11

Všem přejeme krásné velikonoce a bohatou pomlázku.......

martin

Zaslal: 07.04.09 22:10

Dawe mě ,no těším se

Dawe

Zaslal: 06.04.09 12:12

Nazdarek vsichni,doufam ze letos dorazi co nejvice deti a fajn lidi vubec:) Jsem zvedavej koho z Vas budu mit v oddile:D Mejte se hezky,v srpnu se uvidime:)

martin

Zaslal: 19.03.09 15:03

Tak pište jak se těšíte ,zatím je to nějaký pustý. Scháněj te děti ať maj plno zážitků a neseděj doma.Léto je krátký a můžou ho prožít v přírodě ,kde je čeká plno dobrodružství. Já osobně děkuji všem , kteří pomáhají každý rok toto uskutečnit.

Ginka

Zaslal: 21.02.09 20:08

Ahoooooooooj! Strašně se těšim, škoda že prázdniny jsou až tak daleko! Odeslala jsem přihlášku, bude to super jako každý rok! Pa G.

Pavla

Zaslal: 18.02.09 13:01

Nazdarek všichni vedoucí, praktikanti a taky dětičky:-) Právě jsem dorazila z procházky... Na táboře je takových 40 cm sněhu a pořád se sype... Doufejme, že do prázdnin roztaje :-) zatím to tak nevypadá. Doufám, že se máte všichni skvěle jako my tady v Eši. Už se na Vás moc těšíme a doufáme, že brzy přijede. Všechny zdraví DOMORODCI Z EŠE!!!

martin

Zaslal: 14.02.09 20:08

Už jsou letáčky pro letošní tábor ,tak kdo má zájem může si je vyzvednout u Jirky v krámu 2day ve Švermově. Děkuji všem kdo pomůže. Martin Mang Děcka už se to blíží.

Misa

Zaslal: 18.01.09 09:09

Letosni cth je indiana jones:D:)

Pepíno

Zaslal: 05.01.09 11:11

Také přeji všem táborníkům a to jak bývalým, současným i těm budoucím do toho letošního roku 2009 ať se sejdme v pohodě a ve zdraví opět na našem oblíbením místě, odhodláni opět něco dělat i pro jiné - tak čau v Eši

Ginka

Zaslal: 04.01.09 19:07

Ahoj, přeju krásný rok 2009 všem Ešákům, doufám že jste začátek oslavili radostněji než já... No mějte si ahoj Ginuška

Šolda

Zaslal: 01.01.09 12:12

Všem kamarádům ,dětem a Ešákům ať se splní všechna přání v roce 2009 Dědek

Ebon

Zaslal: 31.12.08 11:11

Všem Ešákům přeji do nového roku hodně zdraví,štěstí a plný počet dětí na všech turnusech. Jirka

Vendul a Janča

Zaslal: 27.12.08 19:07

Chtěli by jsme popřát všem do nového roku hodně zdraví,štěstí a pohodičky......Janča a Vendy

Lucie Mladá

Zaslal: 25.09.08 16:04

ahojky Jani, zní to lákavě takže pokud budu v ČR ráda bych šla, nikdy jsem tam nebyla tak ani nevím zda mě tam pustí, ale mohla by to být dobrá akcička :o)

jana

Zaslal: 25.09.08 12:12

Ahoky všem a pro všechny je tu info že dne 18. 10. (sobota) by jsme se mohli kdo chce sejít. Na Patře je Michal David tak zapaříme a uvidíme co vy na to? Kdo chcete písněte a můžu zamluvit stůl. Tak čekám čekám :) a jdu na céčka :))

Zuzanka

Zaslal: 23.09.08 11:11

Mě by taky zajímalo jaký bude CTH??? jsme všichni zvědaví, tak nám to prozraďte.

Nový příspěvek

Ověřovací kód

Poděl se Online přihláška Ukaž se

Přihlášení

Ztráta hesla Registrace